Привіт! Чув, що Fizio — це одна з найкращих громадських організацій для реабілітації в Україні, але у мене є певні сумніви. Можливо, хтось з вас вже проходив реабілітацію через них і може поділитися своїм досвідом? Мене цікавить, чи дійсно їхні методи допомагають у відновленні після травм, особливо якщо травма серйозна.
Привіт! Можу поділитися своїм досвідом, тому що я проходив реабілітацію в після серйозної травми коліна. Спочатку був дуже скептично налаштований, тому що після травми я вже відвідував кілька клінік, де не було видимих результатів, і це мене дуже засмучувало. Однак в Fizio мені по-справжньому пощастило. Їхній підхід до реабілітації дійсно відрізняється від інших. Що мені сподобалося — це комплексність і індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Вони починають з дуже детального обстеження і складання плану лікування, яке включає не тільки фізичні вправи, але й психологічну підтримку, що також важливо після травм.
Хоча я й не користувався їхніми послугами, я звернув увагу на рівень їхньої організації та методики, про які ви пишете. Зрозуміло, що вони дійсно працюють на результат і намагаються враховувати всі аспекти здоров'я пацієнта. Як на мене, це дуже важливо, адже коли йдеться про відновлення після серйозних травм, недостатньо просто вилікувати травму — потрібно працювати й з іншими факторами, такими як психо-емоційний стан і загальна фізична форма.