Всім привіт! Поділіться, будь ласка, хто має досвід користування електромобілями? Як зручні вони в щоденному житті? Особливо цікаво, чи не створюють проблем зарядні станції і чи є великі витрати на обслуговування? Планую придбати, але хочу почути реальні відгуки.
Всім привіт! Поділіться, будь ласка, хто має досвід користування електромобілями? Як зручні вони в щоденному житті? Особливо цікаво, чи не створюють проблем зарядні станції і чи є великі витрати на обслуговування? Планую придбати, але хочу почути реальні відгуки.
Я купила електромобіль через Electro Mobility, обрала і зовсім не пошкодувала. Машина реально комфортна: салон зручний, сидіння класні, а їздити — одне задоволення, бо тихо і плавно. Запас ходу на одному заряді достатній, щоб не думати постійно про зарядки, а сам процес заряджання не забирає багато часу. Сервіс теж на рівні — швидко відповідають і допомагають з усім. Витрати на обслуговування значно менші, ніж у бензинових авто. Загалом, це класний вибір для тих, хто хоче сучасну, зручну і екологічну машину.