Я рекомендую тут купити косметику для волосся . Цей магазин професійної косметики для волосся пропонує широкий асортимент. Вона виробляється з чистої екологічної сировини, забезпечує лікування за рахунок рослинних екстрактів, що входять до складу, містить унікальні компоненти, що дозволяють досягти максимального ефекту за мінімальний проміжок часу.
Зарегистрирован: 25 май 2019, 18:55 Сообщения: 81 Темы: 7 Откуда: Крым Пол:
Yur4ik писал(а):
Я рекомендую тут купити косметику для волосся /. Цей магазин професійної косметики для волосся пропонує широкий асортимент. Вона виробляється з чистої екологічної сировини, забезпечує лікування за рахунок рослинних екстрактів, що входять до складу, містить унікальні компоненти, що дозволяють досягти максимального ефекту за мінімальний проміжок часу.
Привіт. Підкажіть, будь ласка, хто стикався з проблемою жирного коріння та сухих кінчиків? Мені важко підібрати шампунь серед цих брендiв . Хочеться знайти щось, що делікатно змиває жир, але при цьому не робить волосся "соломою". Можливо, є якісь шампуні з балансуючим ефектом або спеціально для змішаного типу волосся? Якщо хтось користувався професійною косметикою — напишіть свої враження. А ще цікавлять бюджетні варіанти, бо не завжди є змога купити щось дороге. Буду дуже вдячна за будь-які поради й особистий досвід..