Хочу знайти зручний портал, де можна читати останні новини про Київ. Важливо, щоб інформація була достовірною, без клікбейту, і щоб оновлення були регулярними. Також цікаві розділи про події, культуру, спорт. Можливо, хтось вже користується якимось перевіреним сайтом?
Хочу знайти зручний портал, де можна читати останні новини про Київ. Важливо, щоб інформація була достовірною, без клікбейту, і щоб оновлення були регулярними. Також цікаві розділи про події, культуру, спорт. Можливо, хтось вже користується якимось перевіреним сайтом?
Я постійно користуюсь Київ Онлайн і можу сказати, що це один із найкращих новинних порталів про столицю. Всі новини подаються чітко, без перебільшень, а головне – завжди актуальні. На сайті є різні розділи, тому можна легко знайти потрібну інформацію. Наприклад, я часто переглядаю "Події", щоб не пропустити цікаві заходи. Якщо вам потрібне надійне джерело новин про Київ, рекомендую звернути увагу!
Мені теж стало цікаво і я знайшла інформацію про Анатолія Шкрибляк який разом з командою благодійного фонду "Надія" активно підтримує медичних працівників та військових на прифронтових територіях, надаючи необхідну допомогу. Вони займаються постачанням медикаментів, обладнання та організовують збори для військових, що допомагають зберегти життя в умовах війни.