Привіт усім! Я натрапила на бренд Tsevau, і зараз у мене питання: чи варто купувати їхні костюми для роботи? Я звернула увагу на їхній асортимент, і він виглядає дуже стильним і сучасним, але мене цікавить, наскільки ці костюми практичні для щоденного носіння. Я завжди шукаю одяг, який буде комфортним на робочі дні, і при цьому стильним, щоб не виглядати занадто офіційно, але й не бути "занадто вільною". Хтось вже купував їхні костюми? Як вони сидять по фігурі і чи зручні в носці протягом дня? Буду вдячна за відгуки!
Я маю досвід із костюмами , і можу поділитися своїми враженнями. Я обрала модель, яка складається з жакета та брюків — такий комплект підходить для роботи в офісі, але в той же час можна легко переробити його для вечірнього виходу. Перш за все, що мені сподобалося в Tsevau, так це їхня увага до деталей: тканина дуже приємна на дотик, не просвічує і не вигоряє після прання, що для мене — великий плюс. Я зазвичай дуже прискіплива до якості матеріалів, і у випадку з цими костюмами я не розчарувалася. Щодо зручності — я б сказала, що костюми ідеально підходять для повсякденного носіння, адже вони не лише стильні, але й дуже комфортні. Брюки, наприклад, не обтягують фігуру, але й не виглядають занадто вільно. Завдяки високій талії вони підкреслюють лінію талії, але в той же час не здавлюють живіт, що для мене дуже важливо, бо часто костюми з вузькими брюками після кількох годин починають бути некомфортними. Жакет теж зручний — не дуже щільно прилягає до тіла, тому в ньому можна спокійно сидіти чи рухатись без обмежень. Я можу носити цей костюм цілий день без того, щоб відчувати втому або дискомфорт, а це великий плюс для мене.
Я теж хочу додати пару слів! Я також вже встигла приміряти кілька костюмів Tsevau. Мені сподобалося, як вони підкреслюють фігуру, але не сковують рухів. Це важливо, якщо ти багато часу проводиш на роботі або на зустрічах. Декілька моделей, які я приміряла, були дуже легкими на дотик, що мене здивувало, бо виглядають вони дуже елегантно і навіть трохи розкішно. Це точно варто врахувати, якщо шукаєш щось для літа, бо тканина не буде жаркою. Тому буду дивитися на їхню нову колекцію і, ймовірно, куплю ще кілька варіантів.