Логин: Пароль:   Забыли пароль? Регистрация

Сайт Армянск.Инфо    Афиша    Объявления    FAQ   

Автор Сообщение
 Сообщение #1  Добавлено: 29 янв 2020, 14:39 
Участник

Темы: 216
Якщо чесно, то не знаю, що робити. Бабуся після інсульту не може ходити, всі родичі роз’їхалися по різним містам і не маж можливості за нею доглядати. Порадьте якийсь дім престарілих, щоб можна було відвезти туди бабусю?

Сообщение #2  Добавлено: 29 янв 2020, 15:35 

Участник

Темы: 246
Доброго дня. Можу вам порадити скористатися послугами пансіонату, який пропонує прогулятися по сторінкам сайту, щоб дізнатися про умови перебування у будинку престарілих. Тут https://www.opekablizkih.com.ua/budinok ... -v-kiievi/ є можливість одразу проконсультуватися з усіх питань, а вже потім остаточне рішення приймати, як бути. Не поспішайте, якщо сумніваєтеся – треба обов’язково прогулятися по сайту ще раз, та продивитися його основні сторінки.

Сообщение #3  Добавлено: 26 фев 2020, 12:55 

Участник

Ситуация мне очень знакома. У меня дедушка полгода назад оказался парализован после инсульта, а ухаживать за ним не кому было. Мама моя, его дочь, тоже имеет проблемы со здоровьем, а я на работе 6 дней в неделю. Потом моя знакомая на работе посоветовала дом престарелых Вилла Добра, там есть услуги хосписа и все условия для людей с подобными проблемами. Я оставлю вам их координаты https://dom-prestarelih.org, 067-250-70-74, 0-800-33-27-61, может пригодится.

Сообщение #4  Добавлено: 13 апр 2020, 12:14 

Пользователь

Советую вам обратиться в реабилитационный центр Наша Забота nashazabota.com.ua. Отличное место чтобы прости реабилитацию после инсульта. Также там принимают больных после инфаркта, перелома шейки бедра. Одним словом, хорошее место для вашей бабушки.

Сейчас этот форум просматривают: Армянск.Инфо, DavidVople, Domenicvat, HenryCaply, Отдел рекламы, Yandex [Bot] и гости: 69