Привіт, мамсики та татсики! Допоможіть, будь ласка, порадою. Шукаю стільчик для годування своєї малечі, але хочу щось якісне, щоб не розвалився через місяць, і щоб ціна не кусалася. Бачив у інтернеті мільйон варіантів, але голова йде обертом. Може, хтось недавно купував і залишився задоволений? Розкажіть, де брали, яка модель, і чи варто взагалі за неї переплачувати? Дякую за поради, бо вже зовсім заплутався!
Коли моя донечка почала самостійно сидіти, я зрозуміла, що час вибирати стільчик для годування варіантів у магазинах безліч, і спочатку я розгубилася. Хотілося щось зручне, безпечне, але водночас красиве та компактне. Порадившись з подругами, знайшла чудовий інтернет-магазин "Пані на Дивані". Тут величезний вибір, а ще — детальні описи та чесні відгуки. Замовила стільчик, і він перевершив мої очікування! Стійкий, зручний, легко миється, а головне — малеча в ньому сидить із задоволенням. Доставка швидка, сервіс на висоті. Рекомендую всім мамам: не витрачайте час на пошуки, "Пані на Дивані" вам у цьому допоможе!